Scougi van deze maand

Welkom op de nieuwe website van Scouts André de Thaye & Gidsen Sint-Rita uit Beerse.
Je kan ons elke zaterdag op het parochiale plein in de Schoolstraat 59 vinden.
Onder het tablad Scougi vind u het maandblad van onze scouts met de geplande activiteiten.
Neem zeker ook een kijkje op het takhoekje van jouw tak. Hier kan je belangrijke informatie lezen ivm activiteiten, weekends, kamp...

Lid worden? Scouting op maat

• Eetavond 2 maart 2019
  • Beste scoutsvrienden,

We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities.
    De jaarlijkse eetavond voor ouders, leden, oud-leden, sympathisanten en al hun kinderen! Laat de leiding u een aangename avond bezorgen en vier met ons het 80-jarig bestaan van onze scoutsgroep nog eens mee. Hiervoor hopen wij u dit jaar opnieuw te mogen ontvangen in zaal “Lambeer” op zaterdag 2 maart 2019.

Voor en na het eten bent u van harte welkom in onze gezellige bodega. Er is ook kinderanimatie aanwezig.
    Het volledige menu is hier terug te vinden en zal voor volwassenen en vegetariërs € 24 bedragen,  het kindermenu kost € 14.

U kan zich inschrijven tot zaterdag 16 februari 2019 om 17 uur door via deze link het online formulier in te vullen. De inschrijving voor de eetavond verloopt volledig digitaal. Via het online formulier kan u het gewenste menu selecteren en het aantal personen. Vervolgens krijgt u de betaalgegevens doorgestuurd en dient u te betalen via overschrijving. Let op: als u met een andere familie wilt samenzitten moet u gezamenlijk inschrijven. Via het online formulier is het niet mogelijk om een familie op te geven waar u mee wilt samenzitten.

Problemen met het inschrijven? Stuur gerust een mailtje naar groepsleiding@scoutsengidsenbeerse.be

Verkenners, gidsen en jin eten samen met hun tak. Zij geven hun bestelling en geld door aan de leiding.

We kijken alvast uit naar een gezellige en smakelijke eetavond!

De leiding

9 januari om 12:04

• App
  • Sinds dit scoutsjaar hebben we een volledig eigen app.

Je kan met deze app de scougi bekijken, gemakkelijk alle takhoekjes volgen en de contactgegevens van de leiding raadplegen.
    Met de app ontvang je ook meldingen wanneer de scougi online komt en wanneer er nieuwe berichten op het takhoekje worden geplaatst. Zo ben je altijd op de hoogte van laatste wijzigingen in de planning enzovoort. Meer info

Beschikbaar voor Android en iOS.

Ontdek het op Google Play

22 september om 11:34

• Tweedehandsuniformen
  • Onze kast met tweedehandsuniformen raakt stilaan goed gevuld. Interesse? Kom zeker een kijkje nemen voor of na de activiteit op zaterdag.

18 april om 19:55

• Nieuwe truien
  • Vanaf nu verkopen wij voor onze leden ook truien van Scouts & Gidsen Beerse.
    Deze truien zijn zowel in kindermaten (5-6 j, 7-8 j, 9-11 j, 12-13 j) als in volwassenmaten (S, M, L en XL) verkrijgbaar bij De Wandelstok.
    De truien zijn zeker geen verplicht onderdeel van het uniform, dus je bent niet verplicht om deze aan te kopen.

17 december 2017 om 20:57

• Scouting op maat
  • Voor gezinnen in een financieel kwetsbare situatie bieden we scouting op maat. Hierbij vragen wij slechts €10 lidgeld en worden de prijzen van kampen en weekends met 1/3 gereduceerd. Aanvragen van dit tarief kan dit formulier. Nog vragen? Stuur een mailtje! groepsleiding@scoutsengidsenbeerse.be

27 november 2016 om 18:46