Dit is het takhoekje van de gidsen.
  • NieuwGidsenkamp 2018
  • Beste ouders

Het adres van de kampplaats is Lepelstraat in Opwijk. Vanaf daar staat de weg aangeduid met bordjes.

12 juli om 12:46

• Gidsenkamp 2018
  • Beste ouders

Er waren al enkele vragen gekomen in verband met de fietstocht die we op kamp gaan maken. We gaan met de fiets naar de kampplaats en doen daar zo goed als alle (verre) verplaatsingen met de fiets. Ook de tweedaagse zal een fietstocht en géén wandeltocht zijn.
    Het meenemen van een trekkersrugzak is dus niet meteen nodig. Een klein dagrugzakje is echter wel handig.

Wij raden jullie aan om het gerief van dochterlief in fietstassen te steken en in een sporttas, die met bagagedrager op het bagagerek kan vastgemaakt worden. Op je rug draag je dan enkel een dagrugzakje met eten en dergelijke in. Zo kan je gemakkelijk en comfortabel fietsen.
    Vergeet zeker geen regenhoes voor over de fietstassen en sportzak en steek alles in aparte plastic zakken/zakjes zodat bij regenweer je kledij niet nat wordt.

Wij hopen dat jullie met deze informatie al wat verder kunnen.

16 juni om 13:58

• Laatste vergadering: 30 juni
  • Beste ouders en leden

De laatste vergadering gaan we naar de zoo van Antwerpen, jippie!

We gaan met de trein en spreken dus af aan het station van Turnhout.
    Jullie worden op 30 juni om 9u55 aan het station van Turnhout verwacht. We nemen hier de trein naar Antwerpen en gaan ons een dagje amuseren in de zoo. Rond 17u50 komen we terug aan in Turnhout.

Dit uitstapje zal jullie 24,40 euro kosten. In deze prijs zit het toegangsticket voor de zoo en het treinticket heen en terug inbegrepen. Gelieve dit geld gepast mee te nemen deze dag, samen met een lunchpakket en drinken

Op Facebook is er een poll aangemaakt voor wie er mee kan en wie niet, zodat we tijdig kunnen reserveren. Vul deze zo snel mogelijk in!
    Later inschrijven kan nog, maar zal normaal duurder uitdraaien, omdat jouw ticket niet meer onder het groepstarief valt.

We kijken er alvast naar uit!
    De gidsenleiding

PS: Indien de trein op de terugrit vertraging heeft (en we dus later aankomen dan gepland) zullen de leden mogen bellen/sms'en naar het thuisfront. We zetten dan tevens een berichtje op het takhoekje.

16 juni om 13:51

• Kamp gidsen: 2 - 12 juli 2018
  • Liefste gidsen en ouders

Hierbij de kampbrief voor het kamp van 2 juli tot 12 juli 2018. En ook de medische fiche.
    Wegens administratieve redenen moeten we tegen 30 mei al weten wie er
    allemaal meegaat op kamp. Dus verspreid het woord en snel inschrijven is de boodschap!

We hopen dat jullie massaal inschrijven want het gaat echt kei leuk worden!

Charlotte, Ine, Hanne en Seppe

28 mei om 21:13

• Ondershort voor wie wil

• En ze zijn uit katoen, lekker comfortabel!

15 juni 2017 om 14:08

Foto's van de Gidsen