Welkom op het takhoekje van de jonggidsen. Hier vind je alle bijkomende informatie over onze activiteiten. Neem dus steeds voor je naar de scouts vertrekt hier een kijkje!
  • NieuwIncognito 16 maart
  • Hoi hoi liefste jonggidsen

Zaterdag doen we een incognito-vergadering
    Kort samengevat: jullie moeten je zo onopvallend mogelijk verkleden zodat de leiding jullie niet herkend.

Hier zijn alvast een paar regeltjes:

1. Jullie moeten zelf naar Turnhout komen zodat wij jullie nog niet kunnen zien. Je komt in een groepje met andere jonggidsen en spreken af dat jullie samen kunnen fietsen.
    Zorg dat er in elk groepje iemand zit met een gsm. Voor jullie vertrekken stuurt deze persoon de namen van iedereen in het groepje zodat wij weten wie er allemaal komt. Sla onze telefoonnummers alvast op, deze vind je op de site. Zo kan je ons ook steeds bereiken als er iets is.

2. De bedoeling is dat jullie in de winkelstraat (gasthuisstraat) en op de markt in Turnhout rondlopen (NIET IN DE WINKELS). Ook de leiding loopt hier rond en zal op zoek zijn naar jullie.

3. Om 16.30 u. spreken we af een de ingang van de kerk om samen naar huis te fietsen. Zorg dat je op tijd bent!

Zo, wij hebben er alvast zin en hopen dat jullie allemaal van de partij zijn.

PS: wees voorzichtig!

XOXO jullie leiding

13 maart om 22:01

• Weekend & Kamp
  • Liefste jonggidsen en ouders

Wij hebben alvast veel zin in het komende jaar!
    Daarom hebben we al enkele datums die jullie al in jullie agenda kunnen noteren.

We gaan op weekend van 9 tot 11 november naar de lokalen van Chiro Vonk in Turnhout.

En het is nog ver weg maar ons kamp ligt ook al vast!
    We gaan van 3 tot 13 juli 2019 op tentenkamp naar kampterreinen van De Kluis in St.-Joris-Weert.

We hopen jullie elke week op de scouts te zien!
    Groetjes en tot snel :)

9 september om 15:19

• Jonggidsen fier!
  • Het jonggidsenlied
    Refrein:
    Jonggidsen fier, jonggidsen blij, trekken zij aan zij en dromen bij het stille vuur
    Jonggidsen fier, jonggidsen blij, trekken zij aan zij op avontuur.

Strofe 1:
    Wij bouwen samen onze stad, met eigen handen doen wij dat, met eigen lichaam, eigen taal, een lied, een mooi verhaal.

Jonggidsen fier...

Strofe 2:
    De echo klinkt door de vallei, een lach, het vreugdelied zo blij, wij dansen, zingen van de wei, wij samen ik en jij.

Jonggidsen fier...

10 februari 2017 om 16:52