Dit is het takhoekje van de Welpen.

Hier kan je nodige informatie vinden voor komende activiteiten, kampen & weekends.

Elke zaterdag hebben we een activiteit van 14:00 tot 16:30 aan de Scoutslokalen van Beerse (Schoolstraat 59, 2340 Beerse).
Soms kan de locatie of het uur veranderen maar dit melden we op voorhand in de scougi of op het takhoekje.

Groetjes van
Mowgli - Kaa - Bagheera - Ikki - Shere Khan - Jacala - Mang - Baloe - King Louie
  • Wijziging Scougi 16/03
  • Beste ouders & welpen

Komende zaterdag zal de activiteit niet doorgaan. Niet getreurd we zullen er vrijdagavond van 19u00-21u30 voor jullie zijn tijdens een filmavond aan het lokaal.
    Zeg het zeker voort tegen al je Welpen vriendjes.

11 maart om 16:47

• Gouwweekend
  • Beste ouders/welpen

De tijd van het jaarlijkse gouwweekend is weer aangebroken. Dit is een weekendje waar we met alle Welpen & Kabouter takken van Gouw Kempen samenkomen. Er zullen heuse groepsspelen gedaan worden en elk jaar is het een ervaring die je niet wilt missen!
    Niet enkel het aantal leden is dit weekend wat anders vergeleken met ons Fortnite weekend in november, ook zullen we de nacht van 27 op 28 april in tenten slapen. Laat je door deze nieuwe ervaring niet afschrikken aangezien er heel de nacht leiding dicht in de buurt zal zijn.

PRAKTISCHE INFO:
    Waar? Domein Esberg (Hoekeinde 74, 2330 Merksplas)
    Wanneer? 27 - 28 april 2019
    Prijs? €10 per Welp
    Deadline? Maandag 15 april 2019 20u00
    Meer info kan je terugvinden op de brief.

6 maart om 12:38

• Schaatsen 02/02
  • Beste ouders & Welpen

Er staat een klein foutje in de Scougi van februari :/.
    We spreken deze zaterdag al om 13u45 af aan de schaatsbaan (Everdongelaan 23, 2300 Turnhout) en om 16u15 mogen de ouders jullie al komen ophalen.
    Vergeet zeker geen warme kledij, handschoenen... aan te doen en €5 mee te nemen.

Tot zaterdag!

29 januari om 19:46

• Uniform
  • Beste ouders & Welpen

We hebben bericht gekregen dat de Welpenpetjes terug beschikbaar zijn in de Wandelstok te Beerse.
    Aangezien het al december is begint het tijd te worden dat de Welpen in correct uniform naar de vergaderingen komen!
    Ter herhaling, een volledig uniform bestaat uit het hemd, een das en het welpenpetje.
    Hiermee ook nog de herinnering dat er op de Scouts een kast is met tweedehandsuniformen, deze staat gratis tot jullie beschikking. Spreek voor/na een vergadering iemand van de leiding hiervoor aan.

4 december om 22:58

• Kamp!
  • Beste Ouders & Welpen

Zoals gezegd op het weekend hebben we eindelijk zekerheid over het kamp! Hieronder kan je een beetje info vinden, de kampbrief en dergelijke volgen nog in 2019 wanneer we het kamp meer naderen.

Wanneer? 30 juni late namiddag/avond tot 06 juli voormiddag
    Waar? Valkenswaard, Nederland (dit is juist onder Eindhoven)

20 november om 15:16

• Verloren Voorwerpen Fortnite Weekend
  • Beste Ouders & Welpen

Het geweldige weekend zit er alweer op :( !
    Echter zijn er veel spullen blijven liggen in de kamers, deze komen allemaal in het Welpenlokaal terecht. Moest je merken iets kwijt te zijn of iets van iemand anders tussen je spullen hebben zitten, spreek je voor/na de vergadering maar iemand van ons aan.

Ook willen we nog vragen om je zoon/zonen te controleren op teken!

12 november om 13:51

• Beste ouders: Verloren voorwerpen
  • Beste ouders

Wij hebben de laatste tijd veel meldingen gekregen van verschillende verloren spullen.
    Veel daarvan zijn kwijtgeraakt op weekend of enkele petjes van gewone zaterdag activiteiten.
    Wij willen daarom een oproep doen om eens na te kijken of er misschien een andere naam staat in de kledingstukken van uw kind, of dat u misschien twee petjes thuis heeft liggen.
    Schrijf bij weekends en kampen ook zeker overal de naam en initialen van de achternaam van uw zoon op.
    Het uit- en inpakken van de koffer hebben de welpen zelf in de hand en de leiding kan niet op alle spullen letten, het kan dus gebeuren dat uw zoon iets te veel of te weinig mee terug brengt.
    Gelieve spullen die niet van u zijn mee terug te brengen.
    Daarnaast hebben wij ook nog wel wat verloren voorwerpen in ons lokaal liggen, kom zeker ook daar nog eens tussen kijken.

Alvast bedankt

Groetjes

De welpenleiding

8 januari 2018 om 20:03