Dit is het takhoekje van de Welpen.

Hier kan je nodige informatie vinden voor komende activiteiten, kampen & weekends.

Elke zaterdag hebben we een activiteit van 14:00 tot 16:30 aan de Scoutslokalen van Beerse (Schoolstraat 59, 2340 Beerse).
Soms kan de locatie of het uur veranderen maar dit melden we op voorhand in de scougi of op het takhoekje.

Groetjes van
Mowgli - Kaa - Bagheera - Ikki - Shere Khan - Jacala - Mang - Baloe - King Louie
  • NieuwWC-Papier Verkoop
  • Beste Welpen & Ouders

In onze scougi staat een kleine fout. Zaterdag zullen de welpen verkopen vanaf 09u30 tot 13u. We spreken af aan ons lokaal!

14 november om 10:29

• NieuwVerloren Voorwerpen Fortnite Weekend
  • Beste Ouders & Welpen

Het geweldige weekend zit er alweer op :( !
    Echter zijn er veel spullen blijven liggen in de kamers, deze komen allemaal in het Welpenlokaal terecht. Moest je merken iets kwijt te zijn of iets van iemand anders tussen je spullen hebben zitten, spreek je voor/na de vergadering maar iemand van ons aan.

Ook willen we nog vragen om je zoon/zonen te controleren op teken!

12 november om 13:51

• Fortnite Weekend!
  • Beste Welpen & ouders

Binnenkort gaan we op weekend! Dit zal plaatsvinden van 9-11 november in de Vuurvogel te Brecht. Inschrijven kan tot 3 november. Vergeet zeker geen bevestigingsmail te sturen naar welpen@scoutsengidsenbeerse.be
    Verdere informatie kan je terugvinden op de brief.

1 oktober om 20:36

• Beste ouders: Verloren voorwerpen
  • Beste ouders

Wij hebben de laatste tijd veel meldingen gekregen van verschillende verloren spullen.
    Veel daarvan zijn kwijtgeraakt op weekend of enkele petjes van gewone zaterdag activiteiten.
    Wij willen daarom een oproep doen om eens na te kijken of er misschien een andere naam staat in de kledingstukken van uw kind, of dat u misschien twee petjes thuis heeft liggen.
    Schrijf bij weekends en kampen ook zeker overal de naam en initialen van de achternaam van uw zoon op.
    Het uit- en inpakken van de koffer hebben de welpen zelf in de hand en de leiding kan niet op alle spullen letten, het kan dus gebeuren dat uw zoon iets te veel of te weinig mee terug brengt.
    Gelieve spullen die niet van u zijn mee terug te brengen.
    Daarnaast hebben wij ook nog wel wat verloren voorwerpen in ons lokaal liggen, kom zeker ook daar nog eens tussen kijken.

Alvast bedankt

Groetjes

De welpenleiding

8 januari om 20:03