Dit is het takhoekje van de welpen.
De beste en coolste tak met de tofste leiders, vooral den Bagheera is echt wel geweldig, de Mang helaas niet.
Hier kan je nodige informatie vinden voor komende activiteiten. Kijk hem regelmatig eens na.
  • NieuwKamp!
  • Beste ouders

Het grote kamp waar alle Welpen en leiding al een heel jaar naar uitkijken begint dichter en dichter te komen. Kort samengevat gaan we van 7 juli tot 14 juli naar Gent. Als je zoon/zonen mee gaan gelieve het bedrag over te schrijven naar BE 50 9795 8505 6818 & een bevestigingsmail te sturen naar welpen@scoutsengidsenbeerse.be .
    Hier kan je de kampbrief terugvinden.

Stevige linker
    De Welpenleiding

24 april om 15:47

• Nieuw
  • KEMPENKUREN 2018 UPDATE

Beste

Door een technisch probleem liggen we gedurende het weekend op een andere grond. Aangezien parking 5 Ossegoor redelijk ver gelegen is van de nieuwe grond moeten de Welpen afgezet worden aan de hoofdingang. Hier zullen ze zondag ook opgehaald moeten worden.
    Er is hier ook een mail voor rondgestuurd maar als je nog een andere ouder van een Welp ziet, mag je het ook altijd doorvertellen.

Tot morgen!

20 april om 09:40

• beste ouders,
    de vergadering zal morgen doorgaan in de lilse bergen.
    Het minder weer gaat ons niet tegen houden om ons nog eens goed te amuseren!!!
    ps. Warme kledij en een regenjas zijn een aanrader.

We zien jullie morgen,

De leiding :D

16 maart om 18:50

• Kempenkuren 2018
  • Binnenkort is het weer tijd voor Kempenkuren. Het bangelijke weekend met allemaal verschillende scouts groepen. De leiding moeten hun leden inschrijven dus graag een seintje of je zoon/zonen mee gaan voor 30 maart 20u. Hierna is het te laat om je in te schrijven voor het weekend.
    Hier de brief:

Algemene info Kempenkuren:

WAAR?
    De Hoge Rielen (Molenstraat 62, 2460 Kasterlee)

WANNEER?
    Zaterdag 21/04 om 09u mogen de Welpen afgezet worden aan parking 5 Ossegoor.
    Zondag 22/04 mogen ze aan dezelfde parking opgehaald worden om 12u.

PRIJS?
    €10 over te schrijven naar BE50 9795 8505 6818 met vermelding van voor- & achternaam van de Welp(en).

We hopen op een massale opkomst!

De welpenleiding

6 maart om 11:09

• Bosspel 3 februari
  • Beste ouders

Het bos waar we 3 februari gaan spelen is De Epelaar in het gebied De Schrieken.
    We spreken af aan het wc-huisje, dat is vlakbij de parking aan de industrie.
    In volgende link het kaartje:

With friendly greetings

The cubs leadership

3 februari om 02:45

• Beste ouders: Verloren voorwerpen
  • Beste ouders

Wij hebben de laatste tijd veel meldingen gekregen van verschillende verloren spullen.
    Veel daarvan zijn kwijtgeraakt op weekend of enkele petjes van gewone zaterdag activiteiten.
    Wij willen daarom een oproep doen om eens na te kijken of er misschien een andere naam staat in de kledingstukken van uw kind, of dat u misschien twee petjes thuis heeft liggen.
    Schrijf bij weekends en kampen ook zeker overal de naam en initialen van de achternaam van uw zoon op.
    Het uit- en inpakken van de koffer hebben de welpen zelf in de hand en de leiding kan niet op alle spullen letten, het kan dus gebeuren dat uw zoon iets te veel of te weinig mee terug brengt.
    Gelieve spullen die niet van u zijn mee terug te brengen.
    Daarnaast hebben wij ook nog wel wat verloren voorwerpen in ons lokaal liggen, kom zeker ook daar nog eens tussen kijken.

Alvast bedankt

De welpenleiding

8 januari om 20:03

• Kamp & Weekend
  • We gaan dit jaar op kamp van 7-14 Juli naar Gent.

Het weekend zal doorgaan van 10-12 november te Turnhout.

Meer info volgt nog :)
    De beste leiding :D

18 september om 14:30

• Nieuwe scoutsjaar!
  • Beste welpen en ouders

Bijna weer terug naar school *snik*, dat vindt niemand leuk. Maar een nieuw schooljaar betekent ook een nieuw scoutsjaar. WOEHOE!!!
    Op 2 september is het de overgang voor alle leden van vorig jaar die overgaan naar een andere tak en voor alle andere leden die al te weten willen komen wie hun nieuwe leiding is. 's Avonds kan er genoten worden van een heerlijke BBQ.
    Op 9 september is het onze startdag voor nieuwelingen en beginnen we met een kennismakingsvergadering. We verwachten natuurlijk zoveel mogelijk enthousiaste welpen, vraag ook zeker aan je vrienden of ze ook eens niet willen proberen. Inschrijven is die dag ook al mogelijk.
    Kijk de scougi ook op tijd na voor de andere vergaderingen in de maand september.

Tot dan!

Groetjes van jullie kersverse leiding!

25 augustus om 15:16

• Welpenlied
  • Een welp dat is een jongen
    Gezond en wel tevree, en wel tevree