Dit is het takhoekje van de welpen.
De beste en coolste tak met de tofste leiders.
Hier kan je nodige informatie vinden voor komende activiteiten. Kijk hem regelmatig eens na.
  • Bosspel 3 februari
  • Beste ouders

Het bos waar we 3 februari gaan spelen is De Epelaar in het gebied De Schrieken.
    We spreken af aan het wc-huisje, dat is vlakbij de parking aan de industrie.
    In volgende link het kaartje:

With friendly greetings

The cubs leadership

3 februari om 02:45

• Beste ouders: Verloren voorwerpen
  • Beste ouders

Wij hebben de laatste tijd veel meldingen gekregen van verschillende verloren spullen.
    Veel daarvan zijn kwijtgeraakt op weekend of enkele petjes van gewone zaterdag activiteiten.
    Wij willen daarom een oproep doen om eens na te kijken of er misschien een andere naam staat in de kledingstukken van uw kind, of dat u misschien twee petjes thuis heeft liggen.
    Schrijf bij weekends en kampen ook zeker overal de naam en initialen van de achternaam van uw zoon op.
    Het uit- en inpakken van de koffer hebben de welpen zelf in de hand en de leiding kan niet op alle spullen letten, het kan dus gebeuren dat uw zoon iets te veel of te weinig mee terug brengt.
    Gelieve spullen die niet van u zijn mee terug te brengen.
    Daarnaast hebben wij ook nog wel wat verloren voorwerpen in ons lokaal liggen, kom zeker ook daar nog eens tussen kijken.

Alvast bedankt

Groetjes

De welpenleiding

8 januari om 20:03

• Kamp & Weekend
  • We gaan dit jaar op kamp van 7-14 Juli naar Gent.

Het weekend zal doorgaan van 10-12 november te Turnhout.

Meer info volgt nog :)
    Groetjes
    De beste leiding :D

18 september om 14:30

• Nieuwe scoutsjaar!
  • Beste welpen en ouders

Bijna weer terug naar school *snik*, dat vindt niemand leuk. Maar een nieuw schooljaar betekent ook een nieuw scoutsjaar. WOEHOE!!!
    Op 2 september is het de overgang voor alle leden van vorig jaar die overgaan naar een andere tak en voor alle andere leden die al te weten willen komen wie hun nieuwe leiding is. 's Avonds kan er genoten worden van een heerlijke BBQ.
    Op 9 september is het onze startdag voor nieuwelingen en beginnen we met een kennismakingsvergadering. We verwachten natuurlijk zoveel mogelijk enthousiaste welpen, vraag ook zeker aan je vrienden of ze ook eens niet willen proberen. Inschrijven is die dag ook al mogelijk.
    Kijk de scougi ook op tijd na voor de andere vergaderingen in de maand september.

Tot dan!

Groetjes van jullie kersverse leiding!

25 augustus om 15:16

• Welpenlied
  • Een welp dat is een jongen
    Gezond en wel tevree, en wel tevree