Dit is het takhoekje van de welpen.
De beste en coolste tak met de tofste leiders, vooral den Bagheera is echt wel geweldig, de Mang helaas niet.
Hier kan je nodige informatie vinden voor komende activiteiten. Kijk hem regelmatig eens na.
  • NieuwBedankt allemaal!
  • Het kamp is gedaan, en zo ook het scoutsjaar.
    Bedankt aan alle leiding en welpen om er een topkamp en een topjaar van te maken!

Foto's van het kamp komen de komende dagen in een album op de site.

15 juli om 19:40

• Kampbrieven
  • Aangezien de leiding de afgelopen zaterdagen vergeten is de kampbriefjes uit delen, krijgen jullie een week extra om jullie in te schrijven voor het kamp. Tot woensdag 12 juni dus! De kampbriefjes worden de komende 2 weken dan nog uitgedeeld.

1 juni om 19:33

• Kamp!
  • Beste ouders

Het grote kamp waar alle Welpen en leiding al een heel jaar naar uitkijken begint dichter en dichter te komen. Kort samengevat gaan we van 7 juli tot 14 juli naar Gent. Als je zoon/zonen mee gaan gelieve het bedrag over te schrijven naar BE 50 9795 8505 6818 & een bevestigingsmail te sturen naar welpen@scoutsengidsenbeerse.be voor 5 juni.
    Hier kan je de kampbrief terugvinden.

Stevige linker
    De Welpenleiding

24 april om 15:47

• Beste ouders: Verloren voorwerpen
  • Beste ouders

Wij hebben de laatste tijd veel meldingen gekregen van verschillende verloren spullen.
    Veel daarvan zijn kwijtgeraakt op weekend of enkele petjes van gewone zaterdag activiteiten.
    Wij willen daarom een oproep doen om eens na te kijken of er misschien een andere naam staat in de kledingstukken van uw kind, of dat u misschien twee petjes thuis heeft liggen.
    Schrijf bij weekends en kampen ook zeker overal de naam en initialen van de achternaam van uw zoon op.
    Het uit- en inpakken van de koffer hebben de welpen zelf in de hand en de leiding kan niet op alle spullen letten, het kan dus gebeuren dat uw zoon iets te veel of te weinig mee terug brengt.
    Gelieve spullen die niet van u zijn mee terug te brengen.
    Daarnaast hebben wij ook nog wel wat verloren voorwerpen in ons lokaal liggen, kom zeker ook daar nog eens tussen kijken.

Alvast bedankt

Groetjes

De welpenleiding

8 januari om 20:03

• Kamp & Weekend
  • We gaan dit jaar op kamp van 7-14 Juli naar Gent.

Het weekend zal doorgaan van 10-12 november te Turnhout.

Meer info volgt nog :)
    Groetjes
    De beste leiding :D

18 september om 14:30

• Nieuwe scoutsjaar!
  • Beste welpen en ouders

Bijna weer terug naar school *snik*, dat vindt niemand leuk. Maar een nieuw schooljaar betekent ook een nieuw scoutsjaar. WOEHOE!!!
    Op 2 september is het de overgang voor alle leden van vorig jaar die overgaan naar een andere tak en voor alle andere leden die al te weten willen komen wie hun nieuwe leiding is. 's Avonds kan er genoten worden van een heerlijke BBQ.
    Op 9 september is het onze startdag voor nieuwelingen en beginnen we met een kennismakingsvergadering. We verwachten natuurlijk zoveel mogelijk enthousiaste welpen, vraag ook zeker aan je vrienden of ze ook eens niet willen proberen. Inschrijven is die dag ook al mogelijk.
    Kijk de scougi ook op tijd na voor de andere vergaderingen in de maand september.

Tot dan!

Groetjes van jullie kersverse leiding!

25 augustus 2017 om 15:16

• Welpenlied
  • Een welp dat is een jongen
    Gezond en wel tevree, en wel tevree