Dit is het takhoekje van de kapoenen.

Elke zaterdag zijn de jongste leden van de scouts welkom op de scoutspleinen (Schoolstraat 59 te Beerse) van 14u tot 16.30u. De activiteiten STARTEN om 14u en STOPPEN om 16.30u, tenzij het uur anders vermeld in de scougi. Kom gelieve ENKELE minuten op voorhand. Wachten is voor niemand plezant.
Heel het jaar door zijn vriendjes, buren, broers, zussen, ... welkom!

Voor een volledig overzicht van de maandactiviteiten, kan je 'scougi' terecht.
Indien iets veranderd wordt aan de planning dan zal dit hier worden gepost. Het is dus aangeraden om elke zaterdag voormiddag nog eens te kijken of er niets is veranderd.

Tot zaterdag!
Kobi, Kapi, Kerri, Toto, Pablo, Bero, Pico en Yobo

• Zwemmen 10/11
  • Beste ouders en kapoenen

Deze zaterdag gaan we zwemmen met de kapoenen. Zorg er zeker voor dat jullie je zwemgerief niet vergeten. Kapoenen die nog niet kunnen zwemmen, nemen best ook zwembandjes mee. Iedereen zou ook €2 moeten meenemen voor de inkom.

tot zaterdag en groetjes van jullie toffe kapoenenleiding!

Kapi, Kerri, Bero, Toto, Pablo, Pico, Jobo en Kobi

5 november om 17:39

• Liefste ouders en kapoenen

Volgende week begint de jeugdweek. Dit is de week van de herfstvakantie waarin de jeugdverenigingen van Beerse en Vlimmeren verschillende activiteiten organiseren.

Zaterdag 27 oktober is het 'Den Aftrap'. Dit is de start van een leuke week en we doen hier aan mee als scoutsactiviteit. Dit gaat door om basisschool De Singel van 13u50 tot 16u30

Zaterdag 3 november is het 'Ik, Robot'. Deze activiteit wordt door ons georganiseerd en is ook een scoutsactiviteit. Hiervoor spreken we af in het park van de Singel van 14u tot 16u30.

Verder zijn er nog tal van andere activiteiten deze week. De leiding zal proberen om het zoveel mogelijk aanwezig te zijn. Als jullie zouden gaan, zou het heel fijn zijn dat jullie dat in scoutsuniform doen.
    Het boekje met al de activiteiten staat op de startpagina van de scoutssite.

Groetjes
    Kapi, Kerri, Bero, Toto, Pablo, Pico, Jobo en Kobi

21 oktober om 14:10

• Foto's kamp
  • Na het geweldige kamp in de jungle van Bladel zijn de foto's te bekijken op deze website!
    Dankjewel aan alle kapoentjes voor het geweldige jaar en het leuke kamp!

Hopelijk zien we jullie allemaal terug volgend jaar!

19 augustus om 14:15

Foto's van de Kapoenen