Dit is het takhoekje van de kapoenen.

Elke zaterdag zijn de jongste leden van de scouts welkom op de scoutspleinen (Schoolstraat 59 te Beerse) van 14u tot 16.30u. De activiteiten STARTEN om 14u en STOPPEN om 16.30u, tenzij het uur anders vermeld in de scougi. Kom gelieve ENKELE minuten op voorhand. Wachten is voor niemand plezant.
Heel het jaar door zijn vriendjes, buren, broers, zussen, ... welkom!

Voor een volledig overzicht van de maandactiviteiten, kan je 'scougi' terecht.
Indien iets veranderd wordt aan de planning dan zal dit hier worden gepost. Het is dus aangeraden om elke zaterdag voormiddag nog eens te kijken of er niets is veranderd.

Tot zaterdag!
Pablo, Toto, Gigi, Rikki, Kobi, Kapi en Kerri
  • Kapoenendag - 21 april
  • Wat?

Een leuke dag georganiseerd door de gouw. We gaan samen met kapoenen van andere scouts een hele dag spelletjes spelen.

Wanneer en waar?

Zaterdag 21 April in de Hoge Rielen (Molenstraat 62, 2460 Kasterlee). De kapoenen worden om 9u aan de hoofdingang verwacht en mogen om 17u hier weer opgehaald worden.

Hoe inschrijven?

Inschrijven voor deze leuke dag kan door voor 25 maart een mailtje te sturen naar kapoenen@scoutsengidsenbeerse.be.

Kostprijs?

Het kost 3,5 euro. Dit mag de dag zelf aan ons afgegeven worden.

Wat meebrengen?

Jullie moeten geen eten meenemen voor 's middags, dit is inbegrepen in de prijs. We vragen wel om een bord/gamel, bestek en een beker mee te nemen.  Bepaalde allergieën mogen ook vermeld worden in de inschrijvingsmail.

Tot dan! Groetjes de kapoenenleiding.

10 maart om 11:31

• Kamp
  • Zoals we al op de huisbezoeken verteld hebben gaan we van 2-7 Juli op kamp. Dit jaar gaat het kamp door in de scoutslokalen van Bladel

De kampbrief verschijnt tegen het einde van het scoutsjaar.

Groetjes van de kapoenenleiding.

22 oktober om 19:55

• Foto's kamp
  • De foto's van onze geweldige ruimtereis kan je vanaf nu vinden op onze site bij foto's!
    Wij willen graag alle kapoentjes bedanken voor het geweldige kamp. Ze hebben hun diploma allemaal dik verdiend :D

Tot volgend jaar!

11 juli om 05:46